Hele Arrowverse krijgt nieuwe seizoenen van The CW

Hele Arrowverse krijgt nieuwe seizoenen van The CW

Behalve Arrow dan.

Jim Pedd, 9 januari 2020 om 09:11

Het hele Arrowverse, behalve serie Arrow waar het mee begon, krijgt een nieuw seizoen. The Flash, Supergirl, Batwoman, Legends of Tomorrow en Black Lightning zijn dus allemaal vernieuwd voor een nieuwe reeks. Dat bevestigt televisiezender The CW vandaag in een aankondiging rond zijn plannen voor later dit jaar.
De zender vernieuwde bijna al zijn huidige series en daarmee kunnen fans e rvanuit gaan dat het nieuwe televisiejaar genoeg leuks gaat brengen. “Door nu al nieuwe bestellingen te plaatsen voor het volgende seizoen, kunnen onze productieteams met een voorsprong van start en nu alvast plannen maken voor verhaallijnen, medewerkers inhuren en dit biedt ons een kans om de sterke basis die we al hebben verder uit te bouwen,” legt The CW-baas Mark Pedowitz deze keuze uit.

Lees ook: Gave poster finale Crisis on Infinite Earths

Bitterzoet jaar
Hoewel Pedowitz dus goed nieuws had voor alle fans, is het tegelijk een bitterzoet moment. Voor het eerst is er geen nieuw seizoen besteld van Arrow, een serie die aan de basis van dit alles staat. De langlopende serie komt dit seizoen met een tien afleveringen tellend seizoen ten einde en omvat ook nog eens een backdoor pilot aan het einde van zijn reeks. Daarmee komt de boel dus snel tot een eind.

Lees ook: Zitten de New Gods in Crisis on Infinite Earths?

Tegelijk is het ook interessant, want Crisis on Infinite Earths heeft tot nu toe heel wat slachtoffers geëist. Vermoedelijk gaan er wat verhoudingen veranderen in de franchise en dat is natuurlijk erg opvallend voor het Arrowverse, met alle verschillende werelden waarin de series zich afspelen.

Lees meer over: Arrowverse, The CW, Arrow, The Flash, Black Lightning, Batwoman, Legends of Tomorrow, Supergirl

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws