Trilogie rond 'Walking Dead's Rick Grimes onzeker?

Trilogie rond 'Walking Dead's Rick Grimes onzeker?

Komt de filmtrilogie er nog?

Jim Pedd, 8 januari 2020 om 09:25

Er zou een trilogie rond Walking Dead-personage Rick Grimes komen. Dat werd aangekondigd vlak nadat het personage uit de serie verdween en dood leek. Hij bleek dus niet dood te zijn, maar werd gered door een helikopter die toebehoort aannde CRM. De films moeten daar meer duidelijkheid over gaan geven en het definitieve lot van Grimes in beeld brengen.
Scott Gimple, de baas van de franchise en hoofd van de filmdivisie, laat tegenover Entertainment Weekly weten dat het nog altijd de bedoeling is dat er een filmreeks komt. Maar de ontwikkelingen zijn al een tijd door relatieve stilte gekenmerkt, wat toch opmerkelijk is voor films van deze statuur.

Lees ook: Megatrailer voor alle 'The Walking Dead'-series!

Nog druk bezig
Aan EW laat Gimple weten dat de stilte voortkomt uit het feit dat men achter de schermen nog druk bezig is met de films. "Het komt langzaamaan samen, maar we proberen dit voor iedereen zo bijzonder mogelijk te maken, en voelen tegelijk de druk. Het is momenteel een erg delicaat proces."

Lees ook: Michonne op nieuwe foto 'The Walking Dead': gaat ze het overleven?

Er is nog geen regisseur gevonden voor het project en dat is naast de zoektocht naar een script dat ook echt werkt, ook een deel van de zaken waar druk aan gewerkt wordt. Wanneer de films uit moeten komen is niet bekend.

Bron: EW

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Scott Gimple, Rick Grimes, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws