search
Harry Potter-franchise blijft groeien met serie rond 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'
Series / Nieuws

Harry Potter-franchise blijft groeien met serie rond 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'

Opvallend: een educatieve serie voor jongeren.

Voor het eerst komt er een televisieserie in de Harry Potter-franchise uit. Maar niet helemaal waar je wellicht op gehoopt zal hebben. De BBC maakt een serie rond Fantastic Beasts and Where to Find Them. De serie wordt een educatieve serie, erop gericht om tieners meer te leren over mythische wezens.

Het programma wordt gemaakt in samenwerking met Warner Bros. en zal elementen omvatten die direct herkenbaar zijn voor fans van de Harry Potter-franchise. De presentatie van de serie wordt verzorgd door Stephen Fry.

Natuurhistorisch museum
De boel wordt ook gekoppeld aan het British Museum of Natural History. Daar opent in mei een tentoonstelling rond het fantastische in de natuur. Gecombineerd met deze BBC-serie krijgen we dus een boel materiaal gekoppeld aan mythes en legendes.

Fry laat in een statement weten: "Ik kon niet blijer zijn nu ik onderdeel maak van deze fantastische kans om als Dreuzels de toverwereld te laten zien dat onze mythische wezens heus niet onder doen voor die van hen." Het is nog niet bekend wanneer de serie precies te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen