search
Doden uit 'The Walking Dead' kunnen terugkeren
Series / Nieuws

Doden uit 'The Walking Dead' kunnen terugkeren

Wat te denken van een miniserie over Glenn?

De afgelopen jaren verloor het Walking Dead-universum heel wat personages. Maar mogelijk gaan die allemaal terugkeren. Dat kan via de vele extra content die AMC gepland heeft voor het serieuniversum. De bedoeling is dat er allerhande miniseries en specials verschijnen. En laat dat nou net de mogelijkheid bieden voor meer aanwezigheid van de dode personages.

Dat vertelt Scott Gimple, de baas van de franchise, tijdens een interview met Entertainment Weekly. "We werken aan iets groots, waar ik eerder ook al aan gewerkt heb, maar toen legde ik meer focus op de series want het was mijn eerste jaar als hoofd van de franchise. Nu draait World Beyond en wordt er aan de films gewerkt. En dus willen we nu werken aan limited series, en speciale gebeurtenissen die echt uniek gaan zijn."

Lees ook: In 'The Walking Dead'-films gaat het verhaal van Rick verder

Blik op oude personages
Die unieke en speciale gebeurtenissen in de franchise kunnen zich onder meer richten op oudgedienden. Denk bijvoorbeeld aan Glenn, die helaas aan zijn einde kwam en waar we graag meer van hadden gezien. Of wat te denken van de Governor of een van de vele andere personages?

Lees ook: 'The Walking Dead' gaat nog wel even door!

Gimple laat weten dat hier precies naar gekeken wordt en dat dit in de niet eens zo heel verre toekomst gewoon mogelijk gaat zijn. 
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen