Onverwachte 'The Walking Dead' crossover onthuld!

 'The Walking Dead' crossover onthuld!

Opnieuw een TWD-personage in FTWD.

Bram de Groot, 10 januari 2020 om 16:32

Al op vele manieren lopen de series The Walking Dead en Fear the Walking Dead in elkaar over. Zo zien we regelmatig personages uit de moederserie opduiken in Fear. Via een nieuwe foto uit het aanstaande zesde seizoen wordt duidelijk dat er opnieuw een bepaald personage een (soort van) overstap maakt.
Als we onderstaande officiële foto mogen geloven dan zal actrice Christine Evangelista (Lucky 7) opnieuw te zien zijn als haar personage Sherry. Zij was recent al gespot op de set van de zombieserie die over een paar maanden weer terugkeert op AMC.

Lees ook: 18-jarige Zoe Colletti krijgt hoofdrol in 'Fear the Walking Dead' seizoen 6

Austin Amelio's Dwight
Sherry is op de foto te zien naast Austin Amelio's personage Dwight. En er wordt een cryptische tekst meegegeven: "Is dit een droom of een reunie?"[/b] Sherry zagen we voor het laatst in het achtste seizoen van [i]The Walking Dead en het is interessant om te zien welke impact ze heeft op Dwight.


Bron: FearTWD

Lees meer over: Fear the Walking Dead, the walking dead, Adam Davidson, Cobalt, seizoen 5, Alycia Debnam Carey, Frank Dillane, los angeles, atlanta, TWD, Kim Dickens, nick, Fear the Walking Dead Flight 462

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws