'Star Trek: Discovery' krijgt nu al vierde seizoen!

'Star Trek: Discovery' krijgt nu al vierde seizoen

De serie blijft nog wel even.

Jim Pedd, 11 januari 2020 om 14:39

Het derde seizoen is nog niet te zien geweest. En we hebben nog geen premièredatum. Maar CBS All Access is al tevreden met Star Trek: Discovery. Er is volgens Production Weekly namelijk een vierde seizoen besteld!
Discovery is de eerste serie in de franchise sinds 2005 die te zien is. De show debuteerde in 2017, maar werd bijzonder genoeg bepaald niet positief ontvangen. Dat kwam vooral door het geweld en de Kelvin-achtige flashy special effects waar de serie sterk op leunde. Maar de fans die er wel van houden, zijn talrijk genoeg om nog twee seizoenen te garanderen.

Lees ook: Elon Musk: Oprichting Space Force is het begin van Starfleet

In de toekomst
De serie belooft sowieso iets nieuws te doen met het derde seizoen. De Discovery vertrok via een wormgat namelijk 1.000 jaar naar de toekomst, naar een tijd waar nog geen enkele Trek-serie is aanbeland. We weten dat een van de centrale vragen wordt wat er over blijft van de Discovery.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' gaat begin 2020 weer verder!

Het nieuwe seizoen is voorlopig nog niet te zien. Eerst is Picard te streamen en daarna komt de beurt aan deze show. De vierde reeks verwachten we pas in 2021 of 2022.

Bron: PW

Lees meer over: Star Trek Discovery, CBS All Access, netflix

Populair nieuws