search
'Star Trek: Discovery' gaat begin 2020 weer verder!
Series / Nieuws

'Star Trek: Discovery' gaat begin 2020 weer verder!

Het derde seizoen staat om de hoek.

Het derde seizoen van Star Trek: Discovery is dichterbij dan velen gedacht hadden. Volgens hoofdrolspeelster Sonequa Martin-Green staat de release om de hoek. Wanneer het volgens haar bijzondere seizoen te zien is, kan ze echter nog niet zeggen.

De actrice sprak met RadioTimes over het Britse televisiedebuut van de serie en vertelde dat het nieuwe seizoen in 2020 te zien is. "Absoluut in 2020," begon ze. "En ik durf ook te zeggen dichter bij begin 2020, dan iets anders. Maar ja, het wordt ongelofelijk. Dat kan ik je wel vertellen. Het wordt een bijzonder seizoen."

Lees ook: Oorspronkelijke 'Star Trek'-captain James T. Kirk is terug!

Ver in de toekomst
"Daarom vind ik het ook zo bijzonder. Waar we nu staan en waar we vandaan gekomen zijn. Ik denk dat we echt gedaan hebben wat zoveel series doen en dat is met de jaren beter worden. We begrijpen nu heel goed waar we vandaan komen, en hoe we verder kunnen bouwen en groeien, nieuwe hoogtes kunnen bereiken," aldus de actrice.

Lees ook: 'Star Trek'-films met seriepersonages eindelijk mogelijk

De serie gaat in elk geval een nieuw tijdperk in: de 32ste eeuw en laat zien hoe de Discovery daar strandt. We krijgen dus veel te weten over de toekomst van de Federation!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen