Jar Jar Binks terug (met baard) in nieuwe Star Wars-serie op Disney+?

Jar Jar Binks terug in Star Wars-serie op Disney+?

Het zou zomaar kunnen gebeuren.

Bram de Groot, 11 januari 2020 om 16:47

In Star Wars: Episode I - The Phantom Menace was er een grote rol weggelegd voor het door velen irritant geachte personage Jar Jar Binks, met de stem van acteur Ahmed Best. Niemand zou het verwachten, maar nu is er het gerucht dat J.J. Binks terugkeert in een toekomstige Star Wars-serie op Disney+.
Die serie is volgens hoofdredacteur Jason Ward van Making Star Wars de serie rond Obi-Wan Kenobi waarin acteur Ewan McGregor, ook te zien in The Phantom Menace en de andere prequelfilms, terugkeert als het titelpersonage.

Ander uiterlijk
Volgens het bericht zou Jar Jar Binks, afkomstig van de planeet Naboo, ook een erg andere uiterlijk. Hij zou terugkeren als een CGI-figuur en er zouden al ontwerpen zijn voor de Gungan die nu een baard zou hebben. Dit zou moeten laten zien dat Jar Jar is gegroeid tijdens de onrust in het Galactic Empire. En zo zouden er misschien nog wel meer personages terugkeren die Obi-Wan Kenobi ontmoette tijdens zijn vroege avonturen.

Dit jaar verschijnt het tweede seizoen van The Mandalorian op Disney+ en daarna waarschijnlijk de prequelserie rond het personage Cassian Andor uit Rogue One. Deze verschijnt mogelijk in 2021, met wie weet daarna Obi-Wan.

Lees ook: Opnames volgende 'Star Wars'-serie starten al vrij snel

Bron: Making Star Wars

Lees meer over: The Mandalorian, Ewan McGregor, Star Wars, Obi Wan Kenobi, Cassian Andor, Jar Jar Binks

Populair nieuws