Zeer fraaie poster finale Crisis on Infinite Earths

Fraaie poster finale Crisis on Infinite Earths

The CW heeft een gave poster vrijgegeven.

Jim Pedd, 8 januari 2020 om 15:57

The CW heeft vandaag een nieuwe poster vrijgegeven voor de finale van de vijfdelige Crisis on Infinite Earths. Die komt over een week tot een eind, na een maandenlange opbouw en wekenlang teasen. Het nieuwe plaatje is het spiegelbeeld van de eerste poster en focust zich op het duister in plaats van het licht.
De poster toont ons de Anti-Monitor en de Specter en laat opmerkelijk genoeg geen Superman zien. Verder is de tagline: “their worlds will never be the same”, waarmee de poster in elk geval ernaar hint dat men zich aan een belangrijke belofte houdt, namelijk dat het Arrowverse voor altijd zal veranderen als dit eenmaal voorbij is.Er is jarenlang opgebouwd naar Crisis on Infinite Earths. Al in 2014 werd er gehint dat The Flash in 2024 zou verdwijnen en de wereld op dat moment tot een einde zou komen. Maar vorig jaar kregen we voor het eerst een verwijzing naar de Crisis: deze zou enkele jaren eerder beginnen, wat kwam door de gebeurtenissen in Elseworlds.

Lees ook: Zitten de New Gods in Crisis on Infinite Earths?

Nu is het crossover-evenement dus in volle gang en zien we hoe alle helden het multiversum proberen te beschermen tegen de Anti-Monitor.

Lees ook: Synopsissen laatste delen Crisis on Infinite Earths

Lees meer over: The CW, Arrowverse, Crisis on Infinite Earths

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws