'Uzo Aduba' (Orange Is The New Black) gecast voor 'Fargo'

Actrice 'Uzo Aduba' gecast voor serie 'Fargo'

De actrice werd eerder ook al gecast voor 'Mrs. America'...

Geoffrey Ketels, 12 september 2019 om 15:03

Er is voor actrice 'Uzo Aduba' duidelijk nog een leven na Orange Is The New Black. Eerder werd namelijk reeds bekend gemaakt dat de actrice is gecast voor Mrs. America en nu komt daar ook de populaire serie Fargo bij!
Uzo Aduba zal te zien zijn in het vierde seizoen van Fargo en kruipt in de huid van het personage 'Zelmare Roulette'. Dat is tot dusver ook meteen het enige dat we weten over het optreden van Aduba. Voor de rest worden de lippen stijf op elkaar gehouden door FX.

Lees ook: Volledige sterrencast 'Fargo' seizoen 4 onthuld!

Kansas City
Het vierde seizoen van Fargo zal zich afspelen in het Kansas City van het jaar 1950. In dit jaar hebben er twee grote migraties plaatsgevonden, namelijk deze van Zuid-Europeanen die er voor kozen om naar de Verenigde Staten te immigreren en Afro-Amerikanen die de 'Jim Crow South' verlieten. In deze periode zijn er twee misdaadfamilies die Kansas City in hun greep hebben, namelijk een Italiaanse en een Afro-Amerikaanse. Beiden zijn er in geslaagd om een niet zo eenvoudig vredesakkoord te sluiten door het uitwisselen van hun jongste zonen.

Buiten Aduba raakte eerder ook reeds bekend dat acteur 'Chris Rock' in de huid zal kruipen van 'Loy Cannon', het hoofd van één van de families. De cast bestaat bovendien eveneens uit namen als 'Ben Whishaw', 'Jack Huston', 'Jason Schwartzman' evenals 'Jessie Buckley' en natuurlijk ook 'Salvatore Esposito'.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Fargo, serie, Orange Is The New Black, Uzo Aduba

Informatie over de serie: Fargo

Populair nieuws