'Silence of the Lambs' wordt een serie!

Er komt een 'Silence of the Lambs'-serie!

Na de films ook een serie rond het personage eerder gespeeld door Jodie Foster.

Bram de Groot, 14 januari 2020 om 10:18

De tv-wereld is altijd op zoek naar nieuwe series en nu is CBS uitgekomen bij een serie die inhaakt op de klassieker The Silence of the Lambs uit 1991 van Jonathan Demme. De nieuwe productie zal meer over het personage Clarice laten zien, in de film gespeeld door Jodie Foster.
Uiteraard zal Foster niet opnieuw te zien zijn als Clarice Starling, het groentje dat Dr. Hannibal Lecter interviewde om achter de dader van een reeks gruwelijke misdaden te komen. De serie van CBS heeft al een synopsis:

"Het verhaal speelt zich af in 1993, een jaar na de gebeurtenissen in The Silence of the Lambs. De serie is een diepe duik in het onbekende persoonlijke verhaal van Clarice Starling, terwijl ze terugkeert naar het veld om seriemoordenaars op te sporen en ze de politieke wereld van Washington, D.C. verkent."

Geen Hannibal
Het lijkt er verdacht veel op dat we in de serie dus geen Hannibal Lecter zien. Het verhaal wordt geschreven en geproduceerd door Alex Kurtzman en Jenny Lumet.

In 2013 verscheen nog de serie Hannibal met onder meer Mads Mikkelsen. Deze psychologische horrorserie hield het drie seizoenen vol en nog altijd zijn er mensen die graag een vervolg hierop zien verschijnen.

Bron: Deadline

Lees meer over: Clarice Starling, The Silence of the Lambs, Jodie Foster

Populair nieuws