Komt Marvel-serie 'Hawkeye' er tóch ondanks geruchten problemen?

Komt Marvel-serie 'Hawkeye' er toch gewoon?

Nu wordt het verwarrend.

Jim Pedd, 14 januari 2020 om 08:25

Eind vorige week schreven we nog dat er problemen waren voor Marvel-serie Hawkeye. Er zou besloten zijn deze voor onbepaalde tijd uit te stellen. Dat was nodig wegens de beschuldigingen aan het adres van acteur Jeremy Renner, die zijn ex-vrouw mishandeld zou hebben.
Nu horen we echter van andere bron dat het business-as-usual is achter de schermen en er nog gewoon aan de serie gewerkt wordt. Dat melden twee journalisten op basis van bronnen binnen Disney+. Zij stellen dus dat het eerdere bericht van Charles Murphy geen grondslag in de werkelijkheid heeft.

Lees ook: Gerucht: 'Hawkeye'-serie voor onbepaalde tijd uitgesteld

Begin juli
Zeker is dat de opnames begin juli gepland stonden. Momenteel zien we echter niet in de planningen terug dat de opnames gaan beginnen dan. Dat wil op zichzelf nog niet zoveel zeggen. Pas als er formeel bericht komt vanuit Marvel of Disney, weten we dit natuurlijk echt zeker.

Lees ook: Marvel-serie 'Hawkeye' begint in juli met opnames

De serie rond Hawkeye dient als manier voor Renner om het stokje over te geven aan een actrice. Die zou dan aan de slag moeten als de nieuwe Hawkeye in het MCU. In de serie zien we hoe Clint Barton haar opleidt tot nieuwe superheld.

Bron: WGTC

Lees meer over: Hawkeye, Jeremy Renner, MCU, Marvel

Populair nieuws