Meer bekend over populaire Netflixs-serie 'You' seizoen 3

Meer bekend over populaire Netflixs-serie 'You' S3

Het derde seizoen is nog niet officieel aangekondigd door Netflix...

Geoffrey Ketels, 13 januari 2020 om 14:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Ondanks het feit dat het derde seizoen van You nog niet officieel is aangekondigd lijkt een extra vervolg op de populaire reeks zo goed als zeker te zijn. Dat is het al helemaal voor showrunner Sera Gamble. Zij heeft in een recent interview met The Daily Beast zelfs reeds enkele plannen uit de doeken gedaan.
In eerste instantie lijkt het er naar uit te zien dat Joe in het derde seizoen terug gaat verhuizen. Ondanks het feit dat hij in California zou blijven heeft de showrunner laten optekenen dat hij zich mijlenver van Los Angeles zal gaan vestigen. Het derde seizoen zou ook moeten aanvoelen als een "compleet andere wereld". Eerder verscheen reeds het gerucht dat Joe zich wel eens zou kunnen vestigen in Silicon Valley. Volgens de showrunner zouden er in dat geval "veel gevaarlijke mensen deel gaan uitmaken van het scenario".

Lees ook: Tweede seizoen 'You' zou eerst een compleet ander einde krijgen

Nog meer seizoenen
Dat er een derde seizoen zal verschijnen van You ligt zo goed als vast, maar daar zal het volgens de showrunner niet bij blijven. "Ik wil het nog niet hebben over een specifiek aantal seizoenen. Dit gezegd zijnde is het wel zo dat we nog meer dan voldoende verhalen te vertellen hebben om Joe nog heel wat extra seizoenen te kunnen blijven volgen.", aldus nog Gamble.

Aan het begin van het nieuwe jaar verscheen op Netflix het tweede seizoen van You. Daarin valt Will (of Joe) als een blok voor Love. Uiteindelijk zorgt deze liefde nog voor een niet onbelangrijke verrassing welke ongetwijfeld nog haar invloed zal hebben in de komende seizoenen. Heb je het tweede seizoen van You nog niet gezien? Dan kan je deze bekijken op Netflix. De onderstaande trailer geeft je alvast een leuk voorsmaakje.


Lees meer over: You, Netflix, serie

Populair nieuws