Dit personage keert toch terug voor 'Stranger Things'

Dit personage keert toch terug in Stranger Things

Let op: bevat spoilers!

Jim Pedd, 15 januari 2020 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix-serie Stranger Things gaat dit jaar nog verder met zijn vierde seizoen. Vandaag horen we een nieuw gerucht over de productie. Het schijnt dat er gefilmd wordt in een Litouwse gevangenis en dat die dienst zal doen als Russische legerbasis. En op die basis bevindt zich een zeker personage dat dood werd geacht.
Wellicht weet je het nog wel: aan het eind van het derde seizoen zien we dat Hopper zichzelf opoffert. Door hem wordt de Russische poort naar het Upside-Down, onder Hawkins, verwoest. Maar bij die ontploffing lijkt hij ook te sterven. Echter zien we aan het eind van de aflevering, na de credits, een moment waarop een stel Russen in een gevangenis loopt en refereert naar een Amerikaanse gevangene. Dat schijnt Hopper te zijn.

Lees ook: 'Stranger Things' seizoen 4 komt eerder dan verwacht!

Opnames begonnen
De opnames van het vierde seizoen van de serie zijn reeds begonnen. In dit seizoen verlaten we voor het eerst het dorpje Hawkins en zien we meer van de wereld. Ook schijnt dit al het laatste seizoen te zijn en leren we dus veel meer over de mysterieuze andere dimensie, over het Shadow Monster en de krachten van Eleven.

Lees ook: Speelt 'Stranger Things' seizoen 4 zich af in Rusland?

Dit seizoen is dit jaar nog te streamen op Netflix.

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, Serie, Hopper

Populair nieuws