Crisis on Infinite Earths-teaser hint naar terugkeer [...]

Crisis on Infinite Earths hint naar terugkeer [..]

Een gave teaser!

Jim Pedd, 15 januari 2020 om 08:15

Een nieuwe korte teaser hint naar de toekomst van een belangrijk personage in het Arrowverse. Straks als Crisis on Infinite Earths verder gaat, keert Oliver Queen terug (precies zoals de posters al lieten zien). Hij zal dan Spectre zijn, een ander wezen dan we tot nu toe zagen en dus niet langer de Green Arrow.
Daar werd al naar gehint in de voiceover van de serie rond Oliver en nu weten we het dus welzeker. De Spectre is een van de meest krachtige wezens in het DC-multiversum en is een entiteit die altijd verbonden is aan een menselijke gastheer. De Spectre moet het kwaad bestrijden en bond al de strijd aan met Darkseid, Parallax en Ares. In de comics draagt het personage verder vaak een groene cape, precies wat we zien in deze nieuwe spot.


Het Arrowverse gaat volgende week verder met Crisis on Infinite Earths. Op één avond wordt de strijd tegen de Anti-Monitor afgerond en weten we hoe het DC-universum van The CW er uit komt te zien i de toekomst. Het wordt dus nog interessant de komende tijd!

Lees ook: Gave promo finale Crisis on Infinite Earths!

Lees meer over: Crisis on Infinite Earths, The CW, Oliver Queen

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws