Officieel: 'Star Trek: Picard' krijgt tweede seizoen!

Het was al bekend, maar nog niet officieel.

Jim Pedd, 15 januari 2020 om 07:07

We wisten het eigenlijk al zeker, maar nu is het ook officieel. De serie Star Trek: Picard krijgt een tweede seizoen. Dat heeft CBS All Access bekend gemaakt over de tweede Star Trek-serie die op dit moment te zien is. Fans kunnen zich dus op maken voor meer avonturen van Jean-Luc Picard.
Dat heeft CBS bekend gemaakt op Twitter. Meer details gaf men niet, al is er de mooie teaser: “het verhaal begint pas net”. “De energie en opwinding rond de première van Star Trek: Picard is groter dan wat wij bij CBS All Access ooit hadden durven dromen,” aldus uitvoerend vicepresident Julie McNamara. “We zijn blij aan te mogen kondigen dat er plannen zijn voor een tweede seizoen.”

Lees ook: Waarom stopte Picard bij Starfleet?

Moeilijke toekomst
De serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Star Trek: Nemesis. Picard heeft in de tussentijd geprobeerd de Romulans te redden, maar tevergeefs. Hun thuisplaneet werd verwoest en er kwamen vele miljoenen Romulans om het leven. Nu woont Picard, gedesillusioneerd, op de wijngaard van zijn familie.

Lees ook: Niets is meer veilig in 'Star Trek: Picard'

Maar als een jonge vrouw zich aandient en zijn hulp vraagt, besluit hij daar gehoor aan te geven en komt hij weer in actie. Het brengt Picard op een spannende missie, waarbij de Borg een belangrijke rol hebben. Vanaf 23 januari weer te zien.

Bron: CBS

Lees meer over: Star Trek Picard, CBS All Access

Populair nieuws