Keert Callie Torres terug in 'Grey's Anatomy'?

Keert Callie Torres terug in 'Grey's Anatomy'?

De actrice houdt het voor bekeken als series regular in de serie 'Madam Secretary'...

Geoffrey Ketels, 8 augustus 2019 om 18:45

Goed en slecht nieuws voor de fans van actrice 'Sara Ramirez'. In eerste instantie is bekend gemaakt dat de actrice niet langer te zien zal zijn als een series regular in Madam Secretary. Dat opent uiteraard wel de nodige perspectieven voor fans van Grey's Anatomy. Zit er een terugkeer in voor het geliefde personage 'Callie Torres'? Het zou zomaar kunnen!.
Van het zesde seizoen van Madam Secretar is bekend dat ze uit 10 afleveringen zal bestaan. Voor het finale seizoen wordt een sprong in de tijd gemaakt van twee jaar. Ondanks het feit dat het perfect mogelijk is dat Ramirez terug zal keren voor een gastoptreden vormt ze niet langer een series regular. Ondanks het feit dat fans van deze serie dit nieuws niet graag zullen horen opent het wel de deur voor een terugkeer van Callie Torres in Grey's Anatomy.

Lees ook: Jesse Williams keert terug naar Grey's Anatomy

Verrassing
Bovenstaande betekent nog niet dat een terugkeer honderd procent zeker is, in tegendeel. Er kan immers worden aangenomen dat de extra tijd die Ramirez nu ter beschikking heeft als een verrassing komt voor het team achter Grey's Anatomy. Bovendien is het ook nog eens zo dat Callie in principe zelfs niet meer in Seattle is. Dit gezegd zijnde heeft Shonda Rimes in het verleden reeds aangegeven dat ze graag Sara Ramirez terug had gehaald voor Arizona's laatste aflevering. Daar heeft CBS echter een stokje voor gestoken.

Ramirez maakte haar opwachting in Grey's Anatomy in het jaar 2006. Dit gebeurde meer bepaald in het tweede seizoen van de reeks. Uiteindelijk bleef ze een vaste waarde van de cast tot ze in de finale van het twaalfde seizoen afscheid nam. In tegenstelling tot bij het afscheid van enkele andere sterren uit de reeks waaronder 'Patrick Dempsey' en 'Katherine Heigl' was er bij Ramirez geen sprake van kwaad bloed. Ramirez heeft dan ook na haar afscheid meermaals benadrukt met alle plezier deel te hebben uitgemaakt van de Shondaland familie.

Lees ook: ABC kondigt nu al 17de seizoen van Grey's Anatomy aan!

Inmiddels heeft ABC bekend gemaakt dat er met zekerheid ook een zeventiende seizoen van de populaire ziekenhuisserie komt. Mocht er dus geen mogelijkheid bestaan om Ramirez in het zestiende deel van de reeks te laten verschijnen kan dat nog steeds in het zeventiende seizoen gebeuren. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Bron: Cinemablend.com

Lees meer over: Greys Anatomy, serie, Sara Ramirez

Informatie over de serie: Grey's Anatomy

Populair nieuws