Dit is de volledige cast van de 'Lord of the Rings'-serie!

Amazon heeft dan eindelijk de cast van zijn Lord of the Rings onthuld.

Jim Pedd, 15 januari 2020 om 11:50

In de loop van 2021 hoopt Amazon zijn Lord of the Rings serie in première te kunnen laten gaan. De serie wordt gebaseerd op het werk van J.R.R. Tolkien en heeft nu officieel een volledige cast. Amazon heeft althans bekend gemaakt wie er allemaal de hoofdrollen spelen.
Deze acteurs en actrices hebben straks de hoofdrollen in handen: Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Bidge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle,  Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Daniel Weyman en Tyroe Muhafidin. Van hen is nog niet bekend welke rol zij krijgen in de show. Volgens de geruchten is Aramayo straks de heldhaftige Beldor en speelt Mawle de schurk Oren. Clark zou een jonge Galadriel spelen.

Lees ook: 'Lord of the Rings'-serie zoekt 'lelijke mensen' om geld te besparen

Lord of the Rings
"Na een uitgebreide wereldwijde zoektocht, zijn we blij eindelijk te kunnen onthullen wie de eerste groep acteurs is met een rol in Amazons Lord of the Rings," aldus showrunners JD Payne en Patrick McKay in een statement. "Deze buitengewoon getalenteerde vrouwen en mannen zijn meer dan alleen onze acteurs: zij zijn de nieuwste leden van een alsmaar uitdijende creatieve familie die er alles aan doet om Midden-Aarde tot leven te brengen."

Lees ook: 'Lord of the Rings' verliest hoofdrolspeler

Waar de serie om gaat is niet bekend. We weten wel dat het geheel zich afspeelt in de Tweede Era, waar Lord of the Rings in de derde gesitueerd is. In 2021 te zien!

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, JA Bayona, JRR Tolkien

Populair nieuws