Highlander-acteur dood aangetroffen

Highlander-acteur dood aangetroffen in zijn woning

Op 51-jarige leeftijd heeft Stan Kirsch, bekend van 'Highlander: The Series' een einde aan zijn leven gemaakt.

Geoffrey Ketels, 15 januari 2020 om 18:59

Acteur Stan Kirsch, vooral bekend als Richie Ryan in de Amerikaanse televisieserie Highlander: The Series is niet meer. De acteur werd op 11 januari 2020 dood aangetroffen in de badkamer van zijn woning.
Op het Facebookaccount van acteur Stan Kirsch verscheen een bericht welke begon met de treffende woorden; "Tragisch genoeg zijn wij op 11 januari onze geliefde Stan Kirsch verloren". Inmiddels heeft ook het verantwoordelijke team achter Highlander: The Series een eerbetoon op Facebook geplaatst. Daarin stond onder meer te lezen dat de reeks nooit zo ver had kunnen komen zonder Kirsch.

Zelfmoord
Kirsch kroop voor het eerst in de huid van Richie Ryan in het jaar 1992. In eerste instantie was Kirsch natuurlijk op en top acteur, maar daar bleef het niet bij. Op een zeker ogenblik besloot hij dan ook om zijn kans te wagen als regisseur en producent. Dit in het bijzonder voor de film Straight Eye: The Movie. In het jaar 2008 richtte Kirsch ook nog een eigen acteerstudio op genaamd 'Stan Kirsch Studios'.

Wat nu precies de aanleiding is geweest voor de zelfmoord van Stan Kirsch zullen we wellicht nooit weten. Feit is en blijft dat de wereld een geliefd acteur en mentor is verloren. Kirsch werd 51 jaar oud.

Lees meer over: Highlander The Series, Highlander, Stan Kirsch

Populair nieuws