'Better Call Saul' krijgt zesde en laatste seizoen!

'Better Call Saul' krijgt zesde en laatste seizoen

De serie rond Jimmy McGill eindigt na nog één laatste seizoen.

Jim Pedd, 19 januari 2020 om 11:03

De serie Better Call Saul begint volgende maand aan zijn vijfde seizoen. AMC en Sony hebben nu alvast laten weten dat er ook een zesde seizoen komt. Dat is in 2021 te zien en krijgt dertien afleveringen (meer dan de tien van andere seizoenen. Daarmee rondt de serie ook meteen af.
Better Call Saul heeft dan straks, als de serie voorbij is, 63 afleveringen gekregen. Dat is er één meer dan Breaking Bad, waar deze op gebaseerd is. “Vanaf dag één met Better Call Saul, hoopte ik al dat we het hele verhaal van deze gecompliceerde en gecompromitteerde held, Jimmy McGill, zouden kunnen vertellen. Nu laten AMC en Sony deze droom werkelijkheid worden,” aldus producent en showrunner Peter Gould.

Lees ook: Vijfde seizoen 'Better Call Saul' staat binnenkort op Netflix!

Iconische serie
Better Call Saul dient als prequel op een van de meest gevierde series van de afgelopen jaren. Breaking Bad toonde hoe Walter White, een scheikundeleraar, verviel in de criminaliteit en uiteindelijk drugs ging maken en daarmee groot succes boekte. Hij kreeg later de hulp van advocaat Saul Goodman en deze serie laat zien hoe Saul ooit begon.

Lees ook: Zien we Aaron Paul terug als Jesse in 'Better Call Saul'?

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Breaking Bad

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws