search
AMC werkt aan derde seizoen 'The Terror'
Series / Nieuws

AMC werkt aan derde seizoen 'The Terror'

AMC kan naast de #WalkingDead-series wel wat nieuwe hits gebruiken. #TheTerror leek zo'n nieuwe hit te zijn, maar het tweede seizoen stelde teleur.

AMC werkt momenteel aan ideeën die als basis kunnen dienen voor een derde seizoen van de historische horror anthology-serie The Terror

Lees ook: Eerste trailer horror-anthology-serie 'The Terror: Infamy' seizoen 2

Het netwerk heeft inmiddels een aantal concepten voor het nieuwe seizoen ontvangen van productiemaatschappij Scott Free en overweegt nu welke hiervan gebruikt zal worden voor een reeks nieuwe afleveringen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen
Het eerste seizoen van [i]The Terror was gebaseerd op het gelijknamige boek van Dan Simmons en werd uitgezonden in 2018. In dit eerste seizoen zagen we hoe een Victoriaans schip kwam vast te zitten op Antarctica. Het tweede seizoen hing op zijn beurt over een Japans gevangenenkamp waar een boosaardige entiteit huishoudt.

Het tweede seizoen was helaas niet zo'n groot succes als de eerste reeks, maar dat weerhoudt AMC er niet van het opnieuw te proberen. Er is overigens nog niks aangekondigd over wanneer we het derde seizoen precies kunnen verwachten.

Lees ook: Premièredatum en eerste foto's 'The Terror' seizoen 2 onthuld
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen