Zien we Aaron Paul terug als Jesse in 'Better Call Saul'?

Aaron Paul terug als Jesse in 'Better Call Saul'?

De acteur lijkt in ieder geval wel gewonnen te zijn voor het idee...

Geoffrey Ketels, 15 oktober 2019 om 22:24

Er is mogelijks goed nieuws voor fans van Aaron Paul en Better Call Saul. In een recent interview werd er namelijk aan Paul de vraag gesteld of hij er interesse in zou hebben om de rol van Jesse terug op te pikken voor Better Call Saul. De acteur heeft daarop aangegeven hier zeker interesse in te hebben, alleen moeten de omstandigheden dan wel juist zitten.
Aaron Paul kroop recent terug in de rol van de drugsdealer Jesse voor de Netflix Breaking Bad sequel El Camino. De honger van de acteur naar het personage van Jesse lijkt daarmee echter nog (lang?) niet te zijn gestild. In een recent interview heeft hij aangegeven niet lang na te moeten denken over het opnemen van de rol van Jesse voor de serie Better Call Saul. Echter benadrukte de acteur ook meteen dat hij weet dat Vince Gilligan (de maker van de serie) hem niet zal vragen tot op het moment dat hij voelt dat het optreden van Aaron Paul in de reeks echt nodig is.

"Als Vince me vraagt om mee te springen op de Better Call Saul trein, dan zou ik daar geen seconde over moeten nadenken. Ik zou bovendien weten dat de achterliggende reden ook goed zit. We zullen zien wat de toekomst brengt."

Lees ook: 'Better Call Saul' moet korter zijn dan 'Breaking Bad'

De juiste reden
Het verschijnen van Jesse in Better Call Saul moet volgens Paul wel niet iets zijn wat wordt geforceerd. De acteur benadrukte dan ook dat er niet zomaar een scène zal worden ingestopt die eigenlijk helemaal nergens op slaat gewoon om het personage terug te brengen.

Of we het personage van Jesse dus snel zullen zien opduiken in Better Call Saul is nog maar zeer de vraag. Wat wel duidelijk is, is dat Paul alvast met zekerheid voor het idee gewonnen is!

Lees ook: Seizoen 6 toch niet laatste voor 'Better Call Saul'?

Bron: EW.com

Lees meer over: Aaron Paul, Better Call Saul, Breaking Bad, Netflix, serie

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws