Mysterieuze foto vanaf set 'The Falcon and The Winter Soldier'

Gave foto van set 'Falcon and The Winter Soldier'

Disney+ serie komt met eerste officiële beeld: Bucky van Sebastian Stan!

Bram de Groot, 19 januari 2020 om 12:11

In een moordend tempo stampen Disney+ en Marvel Studios een flinke reeks tv-series uit de grond die zich afspelen in het Marvel-filmuniversum. In de eerste keren Anthony Mackie's Sam Wilson a.k.a. Falcon en Sebastian Stans Bucky a.k.a. The Winter Soldier terug de titelrollen.
Hieronder zie je een vermoedelijk eerste officiële foto vanaf de set van de Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier. Op de foto zie je Bucky van Sebastian Stan en hij lijkt helemaal klaar voor de strijd, die waarschijnlijk in augustus 2020 start op Disney+. Maar waar is hij?

Lees ook: Tegenslag voor Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'Lees ook: Eerste poster Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'!

In de serie nemen de twee co-Avengers het op tegen de slechterik Baron Helmut Zemo van acteur Daniel Brühl. Hem zagen we al in Captain America: Civil War uit 2016. Hij wilde zichzelf toen van het leven beroven, maar dit werd verhinderd door Black Panther. Hij draagt hem over aan de autoriteiten.

Ook WandaVision in 2020
The Falcon and the Winter Soldier is één van de twee Marvel-series die in 2020 op Disney+ verschijnt. De andere is WandaVision.

Bron: Stan

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws