Tegenslag voor Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'

Tegenslag voor 'The Falcon and the Winter Soldier'

Het gaat lekker daar bij Marvel!

Jim Pedd, 14 januari 2020 om 08:24

Marvel-fans verwachten natuurlijk iets groots van The Falcon and the Winter Soldier. Het is de eerste MCU-serie die we te zien krijgen en het begin van velen. Maar nu blijkt dat de opnames niet helemaal zullen gaan zoals verwacht. De opnames zouden nu eigenlijk verplaatst worden naar Puerto Rico, maar door weersomstandigheden aldaar is dat niet mogelijk.
Dat meldt een fanaccount van de serie op Twitter. Er zouden meerdere weken aan opnames plaatsvinden, maar dat is nu niet mogelijk. En dus bijft de productie voorlopig even in Atlanta, en zal daar geprobeerd worden al wat opnames te doen die eigenlijk op een later moment plaats hadden moeten vinden.

Lees ook: Eerste poster Marvels 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Opvolging Captain America
De serie draait om de opvolging van Captain America. Cap gaf zijn schild natuurlijk aan Falcon, maar daar schijnt de Amerikaanse regering in het MCU het niet eens mee te zijn. Zij willen dat US Agent het overneemt. Die opvolging zorgt voor een strijd en dat wordt het punt van de serie. Ook zijn er weer schurken die een rol spelen, waaronder Barom Zemo, die ditmaal een comic-accuraat kostuum gaat dragen.

Overigens is dit niet de enige tegenslag voor het MCU. Vorige week vertrok Scott Derrickson bij Doctor Strange in the Multiverse of Madness en hoorden we dat de serie Hawkeye mogelijk voor onbepaalde tijd uitgesteld wordt.

Lees meer over: Falcon and the Winter Soldier, Marvel, MCU, Disney Plus, Anthony Mackie, Sebastian Stan

Populair nieuws