Jennifer Aniston geeft verrassend dankwoord bij haar eerste SAG Awards-overwinning sinds 'Friends'

Verrassend dankwoord Jennifer Aniston SAG's

The Morning Show'-ster heeft 24 jaar geleden voor het laatst een SAG Award gewonnen

Door redactie, 21 januari 2020 10:31

Jennifer Aniston heeft voor het eerst in 24 jaar weer een prijs gekregen voor haar acteerwerk. Zondagavond kreeg ze een SAG Award voor haar rol in The Morning Show. De laatste keer dat ze een SAG won was voor Friends.
Bijna 25 jaar geleden in 1996 wonnen Aniston en haar Friends-collega’s de SAG Award voor een 'Ensemble in een comedy-serie'. Zondag gaf Aniston in haar toespraak voor 'Beste Actrice in een tv-drama' een verrassing-shout-out aan haar Murder Mystery-costar Adam Sandler voor zijn uitvoering in Uncut Gems, die genegeerd is door de Oscars.


"Adam Sandler. Je uitvoering is buitengewoon en je magie is echt. Ik hou van je," aldus Aniston.

Aniston bedankte ook haar Morning Show-collega’s, inclusief Reese Witherspoon, voor het tot leven brengen van de "gecompliceerde en rommelige en prachtig menselijke" personages in de show.

Lees ook: Eerste trailer nieuwe Apple-serie 'The Morning Show' met Reese Witherspoon, Steve Carell en Jennifer Aniston

"Ik hou van je meid. Het heeft 20 jaar geduurd, maar we hebben het eindelijk gedaan," vertelde ze Witherspoon, die ze haar 'partner in crime' noemde.

In The Morning Show speelt Aniston Alex Levy, een ervaren nieuwslezer die ontdekt dat haar cohost van 15 jaar, Mitch Kessler (Steve Carell) is ontslagen na beschuldigingen van seksueel geweld. Zij moet het nieuws naar buiten brengen, maar heeft het hier moeilijk mee omdat hij altijd een goede vriend is geweest.

Adam Sandler is heel trots op de SAG van zijn goede vriendin, en kan het niet laten haar overwinning te delen op Instagram.Lees ook: Een nieuwe show en Instagram-debuut voor Jennifer Aniston

Bron: EW.com

Lees meer over: Jennifer Aniston, The Morning Show, Friends, Adam Sandler

Populair nieuws