search
Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) mogelijk in 'The Boys' S3
Series / Nieuws

Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead) mogelijk in 'The Boys' S3

De acteur uit The Walking Dead en Watchmen solliciteert naar een rol in de succesvolle serie van Amazon.

Acteur Jeffrey Dean Morgan is geen vreemde op het gebied van stripverfilmingen. Zo is hij momenteel nog steeds te zien als Negan in AMC-serie The Walking Dead, maar zagen we hem ruim 10 jaar geleden ook als Edward Blake/The Comedian in Zack Snyders superhelden-epos Watchmen. Mogelijk kunnen we daar in de toekomst een rol in superhelden-serie The Boys aan toevoegen.

Het eerste seizoen van de Amazon Prime Video-serie liet zien hoe superhelden eigenlijk narcistische klootzakken zijn die er alles aan doen om hun naamsbekendheid te vergroten. Na het succes van dit eerste seizoen, werd direct een vervolg aangekondigd. De opnames van die nieuwe afleveringen zijn inmiddels volop in gang. Morgan liet via een tweet blijken een grote fan van de serie te zijn, wat werd gevolgd door een reactie van bedenker Eric Kripke:

"Dank je @JDMorgan voor alle mooie woorden! Ik maak een deal met je. Seizoen. Ik schrijf het, en als je beschikbaar bent kom je maar filmen! Bedankt voor alle liefde maat!"

Lees ook: Tweede seizoen 'The Boys' is totaal gestoord

Zal het gebeuren?
Het is duidelijk dat er nog niks concreets is afgesproken over een rol voor Jeffrey Dean Morgan in The Boys, maar het zou ons zeker niet verbazen als het echt gebeurt. Een derde seizoen van de serie lijkt zo goed als zeker en Morgan is zelf meer dan bereidwillig om mee te doen.

Lees ook: Succesvolle superheldenserie 'The Boys' gaat in 2020 verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen