Kan de 'Star Trek: Picard'-serie nog herstellen van de superslechte start?

Weet 'Star Trek: Picard' zich nog te herstellen?

De eerste aflevering van de reeks is er absoluut niet in geslaagd om de critics te overtuigen, in tegendeel...

Geoffrey Ketels, 24 januari 2020 om 17:15

Er werd door fans van Star Trek over de hele wereld fel uitgekeken naar de komst van Star Trek: Picard. Nu de eerste aflevering is verschenen op CBS All Access zijn de meningen echter plots sterk verdeeld. Ook in de internationale pers werd de eerste aflevering maar lauw onthaald.
Op verschillende gerespecteerde websites, waaronder ew.com staat te lezen dat critics de eerste aflevering van Star Trek: Picard eigenlijk maar matig konden smaken. Volgens heel wat gespecialiseerde media lijkt Star Trek: Picard helemaal niet op The Next Generation. Ondanks het feit dat dit niet meteen slecht hoeft te zijn is dit misschien toch wel stiekem waar de fans op hadden gehoopt. Dit is tot dusver in ieder geval één van de vaakst gehoorde nadelen van de nieuwe, langverwachte reeks.

Lees ook: Nieuwe 'Star Trek: Picard' video "A New Chapter Begins"!

Patrick Stewart
Wat vooral opmerkelijk is, is de sneer die acteur 'Patrick Stewart' op verschillende gespecialiseerde websites krijgt. Onder meer op ew.com staat dan ook het volgende te lezen: "Ik beleef er echt geen plezier aan om dit te zeggen, maar Stewart heeft een interessantere rol gespeeld in de 2019 reboot van Charlie's Angels dan hier in Star Trek: Picard". Een stelling waar fans van de acteur het ongetwijfeld niet mee eens zullen zijn... of toch?

Bovenstaande gezegd zijnde is het zo dat de reeks op de website IMDB tot dusver een prima score laat optekenen. Daar scoort ze dan ook een mooie 8,7/10. Benieuwd of deze score stand zal weten te houden naarmate er meer afleveringen van de nieuwe Star Trek reeks zullen verschijnen.

Lees ook: Officieel: 'Star Trek: Picard' krijgt tweede seizoen!

Lees meer over: Star Trek Picard, serie, Star Trek, CBS, Patrick Stewart

Populair nieuws