search

Ons nieuws van zaterdag 25 januari 2020

Ewan McGregor bevestigt problemen 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

Ewan McGregor bevestigt problemen 'Star Wars'-serie

De Star Wars-serie rond Obi-Wan Kenobi die op Disney+ moet verschijnen is dan toch vertraagd. Maar waarom?

Fans roepen al jaren om een terugkeer van Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi en verleden werden jaar ze op hun wenken bediend. Lucasfilm kondigde een live action serie met hem aan. Deze moet op Disney+ verschijnen.

Afgelopen dagen waren er geruchten dat de serie vertraagd of misschien wel gecanceld zou zijn. Nu heeft McGregor een reactie gegeven: "We hebben de opnames naar begin volgend jaar verplaatst. De scripts zijn echt goed. 90% van het schrijfwerk vond ik erg leuk. Al die onzin over creatieve meningsverschillen en zo is helemaal niet waar," aldus McGregor tijdens de promotour voor zijn film Birds of Prey.

Lees ook: Jar Jar Binks terug (met baard) in nieuwe Star Wars-serie op Disney+?

Geleerd van Episode IX
McGregor zei ook: "We hebben slechts de datum verplaatst. Episode IX is net uitgekomen en iedereen heeft zo meer tijd om de scripts te lezen die zijn geschreven. Ze hebben het gevoel dat er meer tijd ingestoken moet worden. Dus de opnames zijn uitgesteld. Het is lang niet zo dramatisch als het online klinkt."

Lees ook: Bizarre geruchten rond 'Obi-Wan Kenobi'-serie

Naar verluidt verschijnt de Obi-Wan Kenobi als gepland in 2021; vermoedelijk aan het einde van dat jaar. Een nieuw gerucht via THR is dat de serie uit slechts vier afleveringen zou bestaan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft 'The Witcher' onverwachte uitbreiding!
Series / Nieuws

Netflix geeft 'The Witcher' onverwachte uitbreiding!

Kijk uit naar The Witcher: Nightmare of the Wolf. Dit wordt een verrassend nieuw hoofdstuk in de reeks.

De Netflix-serie The Witcher heeft ondertussen vele fans en deze is ook al miljoenen keren via de streamingdienst bekeken. Netflix zet al in op meerdere vervolgseizoenen en nu komt er ook een film!

Via een van de officiële Twitter-accounts van Netflix is onthuld dat er wordt gewerkt aan een anime die terugkeert naar de wereld die te zien is in het eerste seizoen dat afgelopen maand online ging op Netflix. Er is al een titel: The Witcher: Nightmare of the Wolf.

Dezelfde makers!
De anime wordt gemaakt door serie-bedenker Lauren S. Hissrich en schrijver Beau DeMayo en er is een deal met Studio Mir. Deze club was in 2012 verantwoordelijk voor de zeer goed ontvangen anime The Legend of Korra.

Lees ook: Baas Netflix: "The Witcher krijgt nog héél wat seizoenen!"

The Witcher: Nightmare of the Wolf laat "een nieuwe bedreiging voor het continent" zien, maar heeft nog geen verschijningsdatum. De kans is groot dat dit voor seizoen twee zal zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.