5 kneitergoede series die binnenkort op Netflix staan

5 kneitergoede series die op Netflix staan

Deze nieuwe series kun je binnenkort gaan kijken op Netflix!

Bram de Groot, 27 januari 2020 om 09:13

Afgelopen weken zagen we heel wat verschijningsdatums en trailers voorbijkomen voor aanstaande grote series van Netflix. Hieronder hebben we de vijf grootste series op een rij gezet.
Ragnarok (seizoen 1) - 31 januari
Deze nieuwe Scandinavische serie gaat over het Scandinavische dorpje Edda waar tieners merken dat ze krachten hebben die maar moeilijk onder woorden te brengen zijn. In de Noordse mythologie betekent 'Ragnarok' het 'lot van de heersende machten' en wie weet wordt er teruggegrepen op die mythologie. Vanaf 31 januari op Netflix.


Locke & Key (seizoen 1) - 7 februari
Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige comics van Joe Hill en Gabriel Rodriguez. In de fantasyserie wordt een vader onder mysterieuze omstandigheden vermoord. Zijn drie kinderen en hun moeder verhuizen en ontdekken in het ouderlijk huis dat deze vol ligt met magische sleutels die toegang bieden tot andere dimensies. Vanaf 7 februari op Netflix!


Narcos: Mexico (seizoen 2) - 13 februari
Dit is het tweede seizoen van Narcos: Mexico en de vijfde in de Narcos-reeks. Hoofdrollen zijn er voor Michael Peña en Diego Luna en de nadruk ligt uiteraard op de drugswereld in Mexico. De baas is Félix Gallardo (Luna) en de nieuwe agent Walt Breslin (Scoot McNairy) moet de rol over nemen van Kiki Camarena (Peña). Het vervolg start op 13 februari.


Queen Sono (seizoen 1) - 28 februari maart
Dit is een Zuid-Afrikaanse misdaadserie en biedt rollen aan Pearl Thusi, Vuyo Dabula, Sechaba Morojele, Chi Mhende, Loyiso Madinga, Rob Van Vuuren en Kate Liquorish. Het betreft de eerste Original uit Zuid-Afrika. De serie volgt het verhaal van een geheime Zuid-Afrikaanse agent die criminele operaties aanpakt tijdens een flinke crises in haar persoonlijke leven. Te zien vanaf 28 februari.


Ozark (seizoen 3) - 27 maart
Na twee seizoenen komt er uiteraard ook een derde seizoen van deze misdaadserie met namen als Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz en Julia Garner. We krijgen meer te zien van de witwaspraktijken van Martin “Marty” Byrde en zijn familie in het niet zo zachtzinnige plaatsje Ozark in Missouri. Seizoen 3 start 27 maart.


Lees meer over: Locke and Key, Ragnarok, Narcos Mexico, Queen Sono, Ozark

Populair nieuws