search
Nieuw op Netflix: Moord en mysterie in 'Omniscient'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Moord en mysterie in 'Omniscient'

Hoe zou het zijn om te leven in een wereld waarin elke stap die je zet wordt gevolgd door kleine drones?

Hoe zou het leven er uitzien wanneer we bij alles wat we doen worden gevolgd door een drone? Je komt het te weten in de gloednieuwe Amerikaanse sciencefictionserie Omniscient op streamingdienst Netflix!

Omniscient speelt zich af in de nabije toekomst, meer bepaald in een tijd waarin elke persoon wordt gevolgd door een drone. Deze machines zijn verbonden met een supercomputer welke een grote hoeveelheid aan data bevat waar niemand toegang toe heeft. De misdaadcijfers in de wereld zijn herleid tot bijna nul. Dit omdat criminelen weten dat elke handeling die ze doen wordt gevolgd. Het systeem lijkt perfect, maar dan lijkt er toch plots iets fout te gaan...

Moord
Wanneer een jonge vrouw op een dag ontdekt dat haar vader is vermoord lijkt het systeem deze misdaad niet te hebben gemeld. Dat is eigenlijk bijna onmogelijk waardoor er haast met zekerheid sprake moet zijn van misbruik. De jonge vrouw besluit om de kwestie tot op de bodem uit te gaan zoeken.

Ben jij ook benieuwd naar wat deze gloednieuwe reeks allemaal voor moois in petto heeft? Wacht dan niet langer en bekijk ze snel op Netflix! Omniscient is vanaf vandaag, woensdag 29 januari 2020 in het aanbod van de streamingdienst terug te vinden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen