Trailer 'Breaking Bad'-spinoff 'Better Call Saul' seizoen 5!

Eerste trailer 'Better Call Saul' seizoen 5!

Na een korte teaser is de officiële trailer van het nieuwe seizoen met weinig bombarie online geslopen.

Zilko Tarici, 1 februari 2020 om 07:23

Na een eerdere teaser, heeft AMC nu de volledige trailer van Better Call Saul seizoen 5 vrijgegeven. De serie keert terug met een tweedelige première op 23 en 24 februari. Je kunt de trailer hieronder bekijken!
Lees ook: 'Better Call Saul' krijgt zesde en laatste seizoen!

We zagen eerder in de Breaking Bad-prequelserie hoe advocaat Jimmy McGill (Bob Odenkirk) langzaam maar zeker transformeert tot de sluwe Saul Goodman die we kennen van hitserie Breaking Bad. De nieuwe trailer geeft een aantal hints over de plot van het vijfde seizoen, dat voortborduurt op het gegeven dat Jimmy aan het einde van het vierde seizoen zo goed als volledig de rol van Saul Goodman had aangenomen.

Hank is back!
Naast de familiare castleden als Odenkirk, Rhea Seehorn, Michael McKean, Patrick Fabian, Jonathan Banks, Michael Mando en Giancarlo Esposito zien we in seizoen 5 ook de terugkeerd van Dean Norris en Michael Quezada als respectievelijk Hank Schrader en Steven Gomez.

De productie van het zesde en laatste seizoen van Better Call Saul begint overigens later dit jaar. Deze reeks bestaat uit 13 afleveringen en zal ergens in 2021 worden uitgezonden.


Lees ook: Zien we Aaron Paul terug als Jesse in 'Better Call Saul'?

Bron: AMC

Lees meer over: Better Call Saul, Bob Odenkirk, AMC, Netflix, Giancarlo Esposito

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws