search
'Friends'-reboot met alleen zwarte of Aziatische vrienden op komst?
Series / Nieuws

'Friends'-reboot met alleen zwarte of Aziatische vrienden op komst?

Acteur David Schwimmer ziet het al helemaal zitten om zoiets te maken!

Friends blijft, ondanks dat deze al jaren geleden tot een einde kwam, enorm populair. Er was bij de 25ste verjaardag zelfs een special gemaakt rond de serie en nu laat acteur David Schwimmer, die Ross speelde, weten wel open te staan voor een spin-off of een reboot.

Schwimmer sprak met de Britse krant The Guardian over het gebrek aan diversiteit in de serie. "Misschien kunnen we een Friends maken met alleen zwarte of Aziatische vrienden. Maar ik was me heel bewust van het gebrek aan identiteit en ik heb er jaren voor gestreden dat Ross ook met vrouwen die niet blank zijn zou daten. Een van de eerste vriendinnen die ik in de serie had, was een Aziatisch-Amerikaanse vrouw en later kwamen er ook Afrikaans-Amerikaanse vrouwen voorbij. Daar heb ik altijd heel hard aan gewerkt."

Lees ook: Courteney Cox (Friends) reageert op vreemde identiteitsverwarring

Is er al
Fans wezen Schwimmer er op sociale media op dat de serie er eigenlijk al is. Living Single is een serie die een divers ensemble heeft en zelfs gemarket is als een Friends met alleen zwarte acteurs en actrices. Daar reageerde Schwimmer weer op: "Ik wilde niet impliceren dat Living Single niet bestaan heeft of niet voor Friends kwam, dat wist ik wel."

Lees ook: Freddie Prinze Jr.: "Eigenlijk was mijn rol in 'Friends' voor iemand anders"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen