Dit zijn de gloednieuwe projecten van Disney+!

Dit zijn de nieuwe projecten van Disney+!

Waar wordt op dit moment aan gewerkt door de streamingdienst Disney+?

Jim Pedd, 31 januari 2020 om 07:58

Toen Disney+ gelanceerd werd in november, werd er eigenlijk nog niet eens zo heel veel content geproduceerd. Daar komt nu verandering in, want de streamer kondigt steeds meer nieuwe projecten aan. Vandaag zijn er meerdere nieuwe projecten aangekondigd. We zetten ze voor je op een rij!
Tijdens een panel op de Realscreen Summit in New Orleans, onthulde Disney de eerste details over nieuwe projecten. “Deze projecten nemen mensen mee op epische avonturen en dompelen hen onder in fantastische werelden en schijnen een nieuw licht op buitengewone mensen en wezens,” aldus Agnes Chu over de nieuwe projecten.

The Quest
De eerste van de projecten is The Quest. Dat is een reality competitie die zich afspeelt in de fictieve wereld Everealm. De boel wordt opgenomen in Oostenrijk en brengt deelnemers oog in oog met mythische wezens en magische ontmoetingen.

The Maze
In deze serie komen teams van vijf (een volwassene en vier tieners) tegenover elkaar te staan. Zij moeten raadsels oplossen en aanwijzingen ontrafelen over opdrachten door Europese steden.

Meet het Chimps
Deze serie zoomt in op de ins en outs van een van de grootste wildlife sanctuaries van de wereld, Chimp Haven, waar meer dan 300 chimpansees wonen.

Pixar SparkShorts
Er verschenen al meerdere shorts op Disney+ en deze serie laat zien hoe ze gemaakt worden.

Lees meer over: Disney Plus, Streaming

Populair nieuws