search
Deur op een kier voor meer 'Watchmen'
Series / Nieuws

Deur op een kier voor meer 'Watchmen'

Het is toch mogelijk, laat Damon Lindelof in verkapte bewoording weten.

Damon Lindelof lijkt de deur op een kier te zetten voor meer Watchmen. Eerder leek het erop dat de schrijver van de populaire HBO-serie niet meer terug wilde keren. Hij vond het goed om een gesloten verhaal te vertellen en er daarna mee te stoppen. Maar nu lijkt hij niet zo zeker meer.

"Ik begrijp dat er veel vraag is voor meer," aldus Lindelof. "Het eerlijke antwoord is echter dat er waarschijnlijk niet nog meer komt. Ik ben daar redelijk consistent over geweest sinds de serie te zien was op de Comic-Con."

Lees ook: Einde verhaal voor HBO-hit 'Watchmen'

Eenmalige serie
"Toen ik de serie pitchte bij HBO, presenteerde ik het als een serie die lijkt op Fargo of True Detective. Ik denk wel dat de kans groot is dat er meer Watchmen komt. Maar de kans dat ik showrunner ben, is klein. Ik zou graag meer willen zien, net als bij True Detective en Fargo, en dat andere filmmakers ermee aan de slag gaan. Ik heb Watchmen niet bedacht, dus het zou erg hypocriet zijn om te beweren dat ik de enige ben die dit kan doen. Tegelijk wil ik ook ruimte open laten, voor als ik over drie of vier of vijf jaar een eurekamoment heb en iets moois bedenk."

Lees ook: Hier heeft men spijt van bij HBO's 'Watchmen'
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen