search
Lindelof (Watchmen) huilde tijdens 'The Good Place' finale: "Het eindigde prachtig"
Series / Celebrity

Lindelof (Watchmen) huilde tijdens 'The Good Place' finale: "Het eindigde prachtig"

Damon Lindelof (Watchmen) is groot fan van 'The Good Place' en hield het niet droog tijdens de finale

The Good Place-producent Mike Schur heeft Damon Lindelof, bekend van The Leftovers en Watchmen, bij de start van de serie om advies gevraagd over het maken van een komedie over onderwerpen als filosofie, menselijkheid en sterfelijkheid. Lindelof werd op zijn beurt een grote fan van 'The Good Place'.

In een interview met Variety tijdens de Writers Guild Awards op zaterdag onthulde Lindelof dat hij huilde tijdens de finale van de show: "Het eindigde prachtig," vertelde hij.

Lees ook: Finale aflevering 'The Good Place' 90 minuten lang!

"Het was voortreffelijk. Ik heb zeker gehuild. Het was erg elegant en ingetogen. Het voelde niet manipulatief, wat ik zeker zou hebben gedaan. En ik vond het geweldig hoe ingetogen het was en hoeveel vertrouwen het publiek had."

Lindelof noemt natuurlijk ook de referentie naar The Leftovers aan het begin van de aflevering, wanneer Maya Rudolph, die de Rechter speelt, onthult dat ze de show kijkt en dat ze bijna 2% van de mensheid vernietigde omdat ster Carrie Coon nooit een Emmy heeft ontvangen voor de show.

Op de vraag of hij nog meer seizoenen van Watchmen gaat produceren, herhaalde Lindelof zijn antwoord dat hij, althans voorlopig, niets doet. "Komt er meer, of blijft het hierbij?" En helaas is het antwoord, "waarschijnlijk niet. Ik ben daar behoorlijk duidelijk in geweest sinds de première op Comic-Con."

Lees ook: Jameela Jamil bij Jimmy Fallon: "Ik heb per ongeluk mijn billen laten zien aan Daniel Craig"
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen