Jameela Jamil bij Jimmy Fallon: "Ik heb per ongeluk mijn billen laten zien aan Daniel Craig"

Jameela Jamil te gast bij Jimmy Fallon

Jameela Jamil (The Good Place) is ooit live op TV uit haar jurk gescheurd: "Ik heb per ongeluk mijn billen laten zien aan Daniel Craig"

Door redactie, 26 september 2019 om 14:37

Voor de promotie van het nieuwe seizoen van The Good Place vertelt Jameela Jamil over gênante momenten uit haar TV-carrière.
The charmante en grappige Jameela werkte ooit als interviewer voor live televisie, dit ging helaas niet altijd goed. In een interview met Jimmy Fallon bij The Tonight Show vertelt ze over de keer dat ze uit haar jurk scheurde en een volledig interview met Daniel Craig in haar blote billen moest doen, alsof er niks aan de hand was.

Lees ook: Ontmoet eindelijk de nieuwe bewoner van 'The Good Place'!

"Ik heb een keer de maat van mijn billen onderschat en de maat van mijn jurk overschat. Vervolgens moest ik Daniel Craig interviewen en twee Bond-girls, de meest sexy vrouwen ter wereld. Toen ik ging zitten voor het interview explodeerde mijn jurk volledig - om een of andere reden had ik geen onderbroek aan."

Natuurlijk gaat een groot deel van het interview over het vierde seizoen van The Good Place, die op 27 september in première gaat op Netflix. Jameela vertelt over de cameo’s, en samen met Jimmy probeert ze niet te vloeken over onderwerpen waar ze boos over worden. In The Good Place kan je tenslotte ook niet vloeken.


Lees ook: Geen vervolg meer voor 'The Good Place'

Bron: You Tube

Lees meer over: The Good Place, Jameela Jamil, Jimmy Fallon

Populair nieuws