Hoofdrol voor Toni Collette in nieuwe drama-serie 'Pieces of Her'

Toni Collette in Netflix-serie 'Pieces of Her'

Toni Collette heeft haar tweede hoofdrol in een Netflix serie te pakken

Door redactie, 4 februari 2020 om 15:20

Toni Collette heeft de hoofdrol te pakken in de aankomende dramaserie Pieces of Her, gebaseerd op de gelijknamige roman van Karin Slaughter. Ze speelde eerder in het veelgeprezen Netflix-drama Unbelievable, dat in september werd uitgebracht.
In Pieces of Her veroorzaakt een gewelddadige actie in een slaperig stadje in Georgia een onverwachte reeks gebeurtenissen voor de 30-jarige Andy Oliver en haar moeder Laura (Collette). Op zoek naar antwoorden, begint Andy aan een gevaarlijke reis door Amerika naar het donkere, verborgen geheim van haar familie.

Collette werd recentelijk genomineerd voor een Golden Globe voor haar rol in Unbelievable en is eerder genomineerd voor twee Golden Globes en twee Emmy voor haar hoofdrol in de Showtime-serie United States of Tara, waarvan ze er een won .

Het is bekend gemaakt dat Charlotte Stoudt is aangehaald de serie te schrijven. Bruna Papandrea is de uitvoerende producent, samen met Steve Hutensky en Casey Haver. Oorspronkelijk schrijfster Slaughter werkt mee aan de serie als producent. Minkie Spiro zal het hele seizoen van acht afleveringen regisseren.

Bron: Variety

Lees meer over: Toni Collette, Netflix, Karin Slaughter, Unbelievable

Populair nieuws