search
'Stranger Things' ster al voor de vierde keer onder het mes
Series / Celebrity

'Stranger Things' ster al voor de vierde keer onder het mes

De acteur heeft er goede hoop op dat de vierde operatie ook eindelijk de laatste is geweest...

Gaten Matarazzo, de acteur van amper 17 jaar oud welke vooral bekend is geworden door zijn rol als Dustin in de Netflix-hitserie Stranger Things is al voor de vierde keer onder het mes gegaan. De jonge acteur lijdt aan cleidocraniële dysplasie.

Matarazzo ging voorbije woensdag, 29 januari 2020 reeds voor de vierde keer onder het mes. Drie dagen nadat de operatie was uitgevoerd gaf de acteur op social media weer enig teken van leven. Op Instagram verscheen dan ook een foto van de jongeman met daarbij de volgende tekst:

"Misschien is het nog niet meteen duidelijk door de uitdrukking op mijn gezicht, maar de ingreep is wel degelijk succesvol uitgevoerd. Ik hoop dat dit nu eindelijk de laatste operatie was. Wie lijdt aan cleidocraniële dysplasie zoals ik heeft doorgaans teveel tanden. Deze groeien bovendien ook nog eens te diep in het tandvlees. Tijdens de operatie werden er door het medisch team maar liefst 14 extra tanden getrokken. Bovendien zijn er 6 van mijn volwassen tanden vrijgemaakt. Het herstel verloopt goed. Ik wil iedereen bedanken voor de berichtjes.".

Lees ook: Nieuw personage 'Stranger Things' hint naar een seizoen 5!

Vierde operatie
Voor de jonge acteur was het reeds de vierde operatie. Zoals hij zelf heeft aangegeven was deze vierde mogelijks dus de laatste. Laten we dat maar hopen voor deze jonge, getalenteerde acteur. Wie de foto en het originele bericht op Instagram nog even wil bekijken kan dat hieronder doen.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen