Documentaire rond 'La Casa de Papel' in de maak

Documentaire rond 'La Casa de Papel' in de maak

De documentaire zal gelanceerd worden samen met het vierde seizoen van de populaire serie....

Geoffrey Ketels, 4 februari 2020 om 16:24

Fans van de serie La Casa de Papel kijken ongetwijfeld al sterk uit naar de lancering van het vierde seizoen op 3 april van dit jaar. Nu hebben zij echter nog iets extra's om naar uit te kijken. Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat er ook een speciale documentaire over de reeks zal verschijnen.
De aangekondigde documentaire zal samen op de streamingdienst verschijnen met het vierde seizoen, aldus op 3 april 2020. De documentaire legt in het bijzonder de focus op het toch wel enigszins onverwachte, enorme succes van de reeks. Zo werd met het derde seizoen een nieuw record neergezet op de streamingdienst. In amper één week tijd wist ze namelijk zo'n slordige 34 miljoen kijkers te verzamelen. De verrassing bij Netflix was vooral groot omdat men niet had verwacht dat een niet-Engelstalige serie zo'n resultaat zou weten neer te zetten.

Lees ook: Fans opgelet: 'La Casa de Papel' seizoen 4 staat veel eerder dan verwacht op Netflix!

Bella Ciao
Ook bekend is dat er in de documentaire speciale aandacht zal worden besteed aan het inmiddels welbekende nummer Bella Ciao. Wat is bijvoorbeeld de betekenis achter dit nummer en waarom hebben de makers precies voor dit nummer gekozen? Ook andere keuzes die zijn gemaakt door de productie komen uitgebreid aanbod. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de reden waarom er werd geopteerd voor Dali-maskers.

Heel wat fans zitten ongetwijfeld te popelen van ongeduld om meer te weten te komen over La Casa de Papel. De documentaire die Netflix op de wereld zal loslaten moet aan die wens tegemoet kunnen komen.

Lees ook: Spin-off voor Netflix hitserie 'La Casa de Papel'?

Lees meer over: La Casa de Papel, serie, Netflix

Populair nieuws