search
Opgelet! Deze topseries verdwijnen binnenkort van Netflix!
Series / Nieuws

Opgelet! Deze topseries verdwijnen binnenkort van Netflix!

Enkele absolute toppers verdwijnen binnenkort uit het aanbod van streamingdienst Netflix...

Met de maand februari zijn we al toe aan de tweede maand van het jaar. Ook deze maand verdwijnen er weer enkele populaire series uit het aanbod van de streamingdienst Netflix.

De eerste opvallende naam welke verdwijnt uit het aanbod van Netflix is ongetwijfeld Bates Motel. Netflix gaat op 19 februari in één klap alle vijf de seizoenen van de nochtans populaire reeks verwijderen. Bates Motel is de prequel van de Hitchcock-klassieker Psycho. In de reeks volgen we vooral Norman Bates en zijn op z'n zachtst gezegd bijzondere relatie met zijn moeder. In het bijzonder de seksuele spanning tussen moeder en zoon heeft in de reeks voor menig aantal vervelende momentjes gezorgd.

Velvet
Niet alleen Bates Motel wordt uit het aanbod van de streamingdienst verwijderd. Dit geldt ook voor Velvet. Deze dramaserie speelt zich af in het Spanje van de jaren '50. In de reeks zien we hoe een erfgenaam van een modehuis een aantrekkelijke naaister versiert welke werkzaam is in zijn bedrijf. Echter, de familie van de man is vrij conservatief waardoor ze zich niet akkoord kunnen verklaren met de relatie. Wil je graag dit ietwat melige, maar zeker mooie drama nog kunnen bekijken? Wees er dan snel bij, want Netflix schrapt ze uit haar aanbod op 29 februari van dit jaar.

Bovenstaande series zijn niet de enige die Netflix gaat schrappen. Daarnaast verdwijnen ook Lupin the Third Part 4 (14 februari), The Story of Us with Morgan Freeman (17 februari), Wissper (29 februari), de Deense serie Dicte (29 februari) en LEGO: Elves (29 februari).
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen