search
Eerste Afrikaanse Netflix-Original 'Queen Sono' komt er aan!
Series / Nieuws

Eerste Afrikaanse Netflix-Original 'Queen Sono' komt er aan!

De serie werd reeds aan het einde van het jaar 2018 aangekondigd, maar verschijnt later deze maand eindelijk op Netflix!

Aan het einde van het jaar 2018 werd de eerste Afrikaanse Netflix-Original genaamd Queen Sono aangekondigd. Nu is het wachten bijna voorbij, want deze reeks verschijnt later deze maand op 's werelds populairste streamingdienst.

De bekendmaking van de eerste Netflix-Original van Afrikaanse bodem gebeurde reeds in november 2018. Het was de Zuid-Afrikaanse actrice Pearl Thusi die het nieuws de wereld instuurde. Thusi heeft de hoofdrol te pakken in de reeks. Dat er veel van de serie wordt verwacht mag duidelijk zijn. Reeds bij de bekendmaking van Queen Sono bestempelde Thusi ze als "een historisch moment voor Afrikaanse acteurs".

Vrouwelijke topspionne
Queen Sono zal het verhaal vertellen van een vrouwelijke topspionne welke niet alleen de strijd aangaat met de misdaad, maar ook met haar persoonlijke problemen. Nadat de moeder van de topspionne op gruwelijke wijze werd vermoord besloot ze haar leven te wijden aan het beschermen van de mensen in Afrika. Dan breekt de gevaarlijkste missie aan uit het leven van de vrouw waarbij ze enkele shockerende details te weten komt over de dood van haar moeder.

Het eerste seizoen van Queen Sono is vanaf 28 februari 2020 te bekijken op Netflix en zal uit zes afleveringen bestaan. Ben je alvast benieuwd naar de eerste beelden van deze spannende serie? Dan is het meer dan de moeite waard om even de onderstaande trailer te bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen