search
Nieuwe Netflix productie van de makers van 'Sex Education' met hoofdrol voor Tom Hiddleston
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix productie van de makers van 'Sex Education' met hoofdrol voor Tom Hiddleston

De Loki-acteur krijgt naast het al aangekondigde 'Loki' op Disney+ ook een hoofdrol op Netflix.

Naast zijn werk in het al eerder aangekondigde Loki voor Disney+ zal Tom Hiddleston binnenkort ook te zien zijn op Netflix. Vandaag werd namelijk bekend dat hij de hoofdrol krijgt in White Stork, een politieke thriller van tien afleveringen.

Eerder maakte Hiddleston al veel furore in de BBC serie The Night Manager, waar hij een Golden Globe voor won. In The White Stork zal de Loki-ster James Cooper spelen, iemand die een plek in het parlement probeert te bemachtigen, maar de nodige geheimen verborgen heeft te houden.

Sex Education

The White Stork onderzoekt het paradox van de waarheid in het 'post-truth' tijdperk. De geheimen die boven dreigen te komen zijn niet alleen een bedreiging voor het hoofdpersonage, maar dreigen ook zijn huwelijk te schaden.

De serie zal geproduceerd worden door Eleven, het productiehuis wat eerder al verantwoordelijk was voor de succesvolle Netflix productie Sex Education. De show is geschreven door Christopher Dunlop en wordt geregisseerd door Kristoffer Nyholm, bekend van zijn regie voor Taboo.

Aanbevolen artikelen