Nieuw op Netflix: Het razend spannende 'Locke & Key' seizoen 1

Voor liefhebbers van series als 'Stranger Things' lijkt dit in ieder geval een absolute must te zijn...

Geoffrey Ketels, 06-02-2020 15:28

Fans van series als Stranger Things hebben vanaf morgen een nieuwe titel om mee aan de slag te gaan. Morgen, vrijdag 7 februari 2020 verschijnt op Netflix namelijk de gloednieuwe fantasy-horror serie Locke & Key.
Wanneer hun vader op mysterieuze wijze om het leven komt beslissen de resterende leden van het gezin Locke om te verhuizen. De drie broers en zussen en hun moeder kiezen er voor om terug te verhuizen naar hun voorouderlijke woning met de ietwat opvallende naam Keyhouse. Eenmaal daar aangekomen ontdekken ze dat er verspreid over de woning heel wat magische sleutels zijn terug te vinden. Deze sleutels zouden zomaar verband kunnen houden met de moord op hun vader.

Op het ogenblik dat de Locke-kinderen alles in het werk stellen om de verschillende sleutels meer in detail te leren kennen en hun unieke krachten te ontdekken ontwaakt er een mysterieuze demon. Hij doet er alles aan om de sleutels te stelen, maar waarom? Het verhaal van Locke & Key maakt reeds duidelijk dat kijkers wellicht meermaals op het puntje van hun stoel zullen komen te zitten.

Lees ook: Positieve eerste reacties op Netflix-serie 'Locke & Key'!

Gebaseerd op een boek van Joe Hill
Een niet onbelangrijke extra reden waarom er door heel wat mensen met hoge verwachtingen wordt uitgekeken naar Locke & Key heeft natuurlijk te maken met het feit dat ze is gebaseerd op het gelijknamige boek van Joe Hill. Het is best mogelijk dat deze naam je nog niet zoveel zegt, maar wanneer we vertellen dat dit de zoon is van Stephen King gaat er wellicht wel meteen een belletje rinkelen.

Het eerste seizoen van Locke & Key is vanaf morgen, vrijdag 7 februari 2020 te bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje? Bekijk dan zeker even de onderstaande trailer!


Bron: Netflix.com

Lees meer over: Locke Key, Netflix, serie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie