search
Waar gaat de nieuwe Superman-serie over?
Series / Nieuws

Waar gaat de nieuwe Superman-serie over?

We horen voor het eerst meer over het plot van de nieuwste toevoeging aan het Arrowverse.

Superman and Lois. Zo gaat de nieuwste serie rond de man van staal heten. Vandaag hebben we voor het eersr details over de nieuwste toevoeging aan het Arrowverse, die samen met de serie Green Arrow and the Canaries nieuw wordt gemaakt.

De serie gaat volgens de nieuwste geruchten draaien om het privéleven van Superman en Lois Lane. Ze hebben in de serie twee kinderen en moeten daarnaast nog werken en zien rond te komen. En dat naast de superheldendingen waar Superman zich allemaal mee bezig houdt. Dat is ingewikkeld en daar zou de serie dan ook om draaien: het balanceren van al die dingen.

Lees ook: Ook DC-serie 'Superman & Lois' officieel in Arrowverse!

Superman en Lois
Interessant aan de serie is dat Superman allemaal kleine klusjes doet als werk. Zijn vrouw is juist werkzaam bij de Daily Planet. En moeder Kent woont in Smallville in de boerderij waar Clark ooit opgroeide. Daarmee gaan we ook klassieke locaties uit de franchise zien straks.

Lees ook: Interessant nieuws over de nieuwe 'Superman'-serie

In de serie heeft het duo trouwens twee kinderen: Jonathan en Jordan. Die eerste is een populaire en sportieve kerel, waar die laatste juist een stuk meer teruggetrokken en wat ongemakkelijk is. Een interessant verhaal dus, vol sociaal commentaar en met nieuwe rol voor Superman. Wanneer de serie te zien is, weten we nog niet.

Aanbevolen artikelen