Seizoen 4 van 'Stranger Things' duurt mogelijk langer

Seizoen 4 van 'Stranger Things' mogelijk langer

Naar verluidt krijgt het vierde seizoen van de Netflix-serie Stranger Things meer afleveringen.

Bram de Groot, 8 februari 2020 om 13:16

In 2016 startte de serie Stranger Things op Netflix en afgelopen jaar was het derde seizoen te zien. Naar verluidt zou het vierde seizoen nog dit jaar gaan verschijnen, al kan dit ook zomaar 2021 worden. Positief is wel dat dit seizoen mogelijk iets langer zal duren.
De fans zijn ongetwijfeld erg nieuwsgierig wat de jongeren en andere personages uit het plaatsje Hawkins te wachten staat na het 'Russische avontuur' in seizoen drie. Naar verluidt komt er na seizoen vier nog een vijfde reeks afleveringen, en is daarna de '80-serie klaar.

Lees ook: Nieuw personage 'Stranger Things' hint naar een seizoen 5!

Seizoen 4 duurt mogelijk (iets) langer
Tijdens een Q&A met TV Line-baas Michael Ausiello zei hij dat hij heeft gehoord dat Netflix het seizoen mogelijk een negende bonusaflevering geeft:

"Er wordt gezegd dat seizoen 4 mogelijk uit negen afleveringen gaat bestaan, één meer dan aanvankelijk gepland. Dat zou Stranger Things seizoen 4 tot het vlezigste seizoen ooit maken. Ik hoor ook dat het oorsprongsverhaal van een favoriet personage van de fans verteld wordt in een (of meer) van die negen afleveringen."

Bron: Comicbook.com

Lees meer over: Stranger Things, Seizoen 4, Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown

Populair nieuws