search
George Lucas keert terug voor een Star Wars-serie
Series / Nieuws

George Lucas keert terug voor een Star Wars-serie

Hij gaat meewerken aan een serie rond Cassian Andor, die straks op Disney+ te zien moet zijn.

George Lucas keert terug naar de franchise waar hij ooit het startschot voor gaf. De regisseur zou meewerken aan Disney+-serie Cassian Andor. Die wordt nu gemaakt door Disney+, waar Lucas dan straks niet alleen als uitvoerend producent bij actief zal zijn, maar ook als schrijver.

Dat horen we op een aantal verschillende plekken, waar verteld wordt dat Lucas actief betrokken is bij de serie. Hij helpt mee met Tony Gilroy, die ook aan de scenario's schijnt te werken. Dat doet Gilroy nadat hij eerder hielp bij de heropnames van de film Rogue One: A Star Wars Story, waar deze film inspiratie uit haalt.

Lees ook: Draait Star Wars-serie 'Cassian Andor' om een kind?

Cassian Andor
Het is nog niet bekend in hoeverre George Lucas echt gaat bijdragen aan het project. Wel kunnen we er vanuit gaan dat Lucas in elk geval actief mee gaat werken aan het verhaal van de show. De bedoeling is dat deze echt kijkt naar de onderwereld van het Star Wars-universum, iets waar Lucas eerder al naar wilde kijken met de serie Star Wars: Underworld.

Lees ook: Eerste details 'Star Wars: Rogue One'-serie

In deze serie zullen we zien dat Cassian Andor het opneemt tegen het Keizerrijk. We krijgen het begin van die strijd te zien, want het eind kennen we helaas al.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen