Marvel maakt Disney+-serie rond Secret Invasion

Marvel maakt Disney+-serie rond Secret Invasion

Disney+ krijgt een serie rond delen van de film Captain Marvel, die we tot nu toe niet zagen!

Jim Pedd, 12 februari 2020 om 10:25

Sinds Captain Marvel ons de Skrulls introduceerde, nemen fans al aan dat er een serie of film rond de Secret Invasion aan zit te komen. Die verhaallijn liet zien dat de vormveranderende aliens van plan waren de Aarde te infiltreren. Veel prominente superhelden bleken Skrulls in vermomming te zijn.
Tot nu toe namen we altijd aan dat de verhaallijn verteld zou worden in een tweede Captain Marvel-film, maar nu horen we dat er een Secret Invasion-serie gemaakt wordt voor Disney+. Dat vertelt Daniel Richtman vandaag in een verhaal op zijn Patreon-account. De serie moet volgens hem te zien zijn voordat Captain Marvel 2 in de bioscopen draait en is direct verbonden aan het verhaal van de vervolgfilm.

Skrulls en SWORD
De serie zou ons de Skrulls, Kree en SWORD laten zien. Die geheime organisatie zien we straks naar het schijnt in de serie WandaVision. Mogelijk is Nick Fury de baas over die organisatie, aangezien we hem ook al in Spider-Man: Far From Home zagen, op een ruimteschip van de Skrulls, terwijl Talos de honneurs waarnam op Aarde.

Wat het wordt is nog niet zeker, maar mogelijk zal een deel van de Skrulls die voor SWORD werken doorslaan en proberen de Aarde te veroveren.

Bron: Daniel RPK

Lees meer over: Secret Invasion, Marvel, MCU, DIsney Plus

Populair nieuws