search
'Lucifer' terug in opvallende setvideo

'Lucifer' terug in opvallende setvideo

Is dit dan de musicalspecial die Netflix al eens aankondigde? Lucifer gaat bijna verder!

Jim Pedd
Het vijfde en laatste seizoen van Lucifer komt er rap aan. Vandaag hebben we via Reddit een setvideo gekregen die laat zien dat ze op een middelbare school opnames maakten. Heel veelzeggend zijn de beelden niet, maar we krijgen mogelijk een blik op de speciale aflevering die opgenomen wordt, waarin de sterren alleen maar zullen zingen.

Netflix geeft Lucifer namelijk een speciale musicalaflevering, om dit vijfde seizoen extra feestelijk te maken. Muziek maakt al lang onderdeel uit van de serie, maar nooit eerder kregen we een volledige aflevering die enkel musicalnummers zou omvatten te zien. Nu dus wel, en die krijgt de titel Bloody Celestial Karaoke Jam. Heel passend dus!

Laatste seizoen
Deze vijfde reeks is de laatste van de serie. We weten dat we God te zien krijgen, Amenadiel naar de hel gaat, Eve terugkeert en we een aflevering met noir als thema te zien zullen krijgen. Bovendien volgt er dus ook een musicalaflevering! En aangezien we op onderstaande setvideo een boel scholieren zien dansen, lijkt het erop dat dit beelden zijn uit die musicalaflevering.


Season 5 Shoot from r/lucifer

Aanbevolen artikelen