Topactrice scoort grote rol in Marvel-serie 'Loki'

Topactrice scoort grote rol in Marvel-serie 'Loki'

Na zijn aandeel in verschillende Thor- en Avengers-films, zien we Tom Hiddlestons Loki nu eindelijk schitteren in zijn eigen project.

Zilko Tarici, 12 februari 2020 om 19:12

Een van de MCU-series die we spoedig kunnen verwachten op Disney+ is een zesdelige miniserie over Loki, die opnieuw gespeeld zal worden door Tom Hiddleston. De opnames van de serie zijn inmiddels begonnen in de Amerikaanse stad Atlanta.
Volgens Deadline zou nu ook de zeer getalenteerde Gugu Mbatha-Raw aan de cast van de serie zijn toegevoegd. We kennen de actrice van series en films als Black Mirror, Motherless Brooklyn, The Cloverfield Paradox en Beyond the Lights. Ze zou naar verluidt een nog onbekende vrouwelijke hoofdrol in de serie hebben gescoord.

Een van vele series
We moeten helaas nog even wachten tot we Loki opnieuw in actie zien; de serie wordt pas verwacht in de lente van 2021. Dit jaar komt Disney+ echter eerst nog met The Falcon and the Winter Soldier (met Anthony Mackie en Sebastian Stan) in augustus, gevolgd door WandaVision (met Elizabeth Olsen en Paul Bettany) in december. Achter de schermen wordt er ook nog gewerkt aan series over o.a. Moon Knight en She-Hulk.

Bron: Deadline

Lees meer over: Loki, Gugu Mbatha Raw, Tom Hiddleston, Marvel, Disney, The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision

Populair nieuws