Netflix-serie 'Locke & Key' zo goed als zeker van 2e seizoen?

'Locke & Key' zo goed als zeker van tweede seizoen

Er lijkt eigenlijk geen twijfel meer te bestaan over een mogelijk vervolg...

Geoffrey Ketels, 14 februari 2020 om 13:19

Voorbije vrijdag verscheen op Netflix de nieuwe horrorserie Locke & Key. Er werd behoorlijk wat verwacht van de reeks en die verwachtingen lijkt ze ook in te lossen. Daarmee lijkt een tweede seizoen zo goed als vast te staan.
De nieuwe horrorserie van Netflix doet stevig denken aan die andere topserie Stranger Things. Er werd van de reeks dan ook behoorlijk wat verwacht en het lijkt er naar uit te zien dat deze verwachtingen ook zijn ingelost. Heel wat kijkers die het eerste deel al hebben gezien stellen zich onderhand de vraag wat de kansen zijn op een vervolg. Die kansen lijken bijzonder groot te zijn. Wellicht is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Netflix het tweede seizoen gaat aankondigen.

Lees ook: Nieuw op Netflix: Het razend spannende 'Locke & Key' seizoen 1

Tweede seizoen
Dat een tweede seizoen voor Locke & Key zo goed als zeker zal verschijnen kunnen we onder meer concluderen aan de hand van wat de schrijvers van de serie eerder hebben laten optekenen. Zij lieten zich namelijk ontglippen dat ze nog voor de lancering van het eerste seizoen reeds waren gestart met het schrijfproces voor het vervolg.

Ook executive producers Carlton Cuse en Meredith Averill hebben dit bevestigd. Zij gaven eerder reeds aan dat Netflix alle tijd en ruimte heeft voorzien zodat de schrijvers hun gang kunnen gaan. Wanneer het tweede seizoen van Locke & Key dan precies op Netflix moet verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees ook: Positieve eerste reacties op Netflix-serie 'Locke & Key'!

Lees meer over: Locke and Key, serie, Netflix

Populair nieuws